173.000,00 €~1.350.000,00kn

Novogradnja, rezidencijalno, 2 spavaće sobe, smart home, more

Stan 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 86 m2

Luksuznna rezidencijalna novogradnja, Pula okolica, blizina mora, stan sa 2 spavaće sobe, pametni sustav upravljanja

Contact An Agent

Objekt Irida orijentiran je jugozapadno sa  ukupno 6 stanova, od kojih su 3 jednosobna i 3 dvosobna stana. Prizemlje objekta obuhvaća 3 jednosobna stana, površina od 54 m2 do 72 m2, a svaki stan ima i hortikulturno uređeni vrt, površine od 20 m2 do 60 m2.  Na I. katu objekta nalaze se 2 komforna dvosobna stana svaki površine 86 m2.

STAN 5

Ukupne površine 86,70 m2 nalazi se na I.katu. Sastoji se od hodnika, predprostora s ugradbenim ormarima, dvije spavaće sobe, kupaonice, terase, prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinjom  odvojenom kliznim staklenim vratima i izlazom na terasu. U podrumu objekta nalazi se i jedno garažno mjesto te spremište koje pripadaju stanu, a ispred objekta stanu pripada i jedno parkirno mjesto natkriveno pergolom i raslinjem.

Oprema i ugrađeni materijali vrhunske kvalitete: brački kamen, prvoklasna talijanska keramika, inox ograde, egzotični parketi, protuprovalna vrata, unutarnja vrata renomiranog proizvođača, drvo i aluminijska stolarija,komarnici, rolete sa elektromotorima, sustavi kontrole “smart home”grijanja i hlađenja (među kojima i sustavi centralnog grijanja), klima uređaji s inverterom, podno grijanje u kupaonicama i kuhinjama, sustavi regulacije temperature, zatim sustavi kontrole i nadzora (među kojima i detektori curenja plina), protupoplavni, protupožarni i protuprovalni detektori, sustavi kontrole upravljanja rasvjetom”smart home”, zemaljska i SAT TV, portafon sa video nadzorom,.. panoramska dizala.