67.000 €~515.900 kn

Pula, Veruda, prodaja stana 52 m2, renovirana kuhinja i kupaonica sa sanitarijama,EC “D”, bez tereta! Cijena nije fixna!

STAN 1 Bedroom 1 Bathroom 52 m2

Stan na Verudi , idealno za osobe koje preferiraju niže katove, mirnu lokaciju, blizinu svih sadržaja i mora, šetnju i rekreaciju uz Lungomare i Verudelu!

Contact An Agent

Starogradnja iz 70.tih, sa renoviranom kuhinjom i kupaonicom ( pločice i sanitarije), nalazi se na I poluetaži ( Visoko prizemlje zgrade/ od 5 katova).

Lokacija je u blizini svih sadržaja od trgovina do pošte, tržnice, banke,ljekarne,…..autobusa, a prve  plaže su udaljene  cca 1000 m kao i centar grada.

Stan je površine 52,03 m2, a sastoji se od: ulaznog hodnika,kupaonice, kuhinje +blagavonice +loggie, dnevne sobe + balkona, spavaće sobe.

Cijena: 67.000 € ( nije fixno, ovisi o roku isplate te kupnji bez ili sa namještajem)

Loggia i balkon su zatvoreni PVC stolarijom, podovi u dnevnoj i spavaćoj sobi su parketni, a ostalo je nova  keramika. Zgrada ima sproveden gradski  plin te svaki stan ima svoje brojilo.

Stan je trenutno namješten , a za kupnju kompletnog namještaja potreban je dogovor oko istog. Stan je orjentiran na istočnu stranu.

Parking je u okućnici zgrade koju koriste svi stanari.