106.263 €~818.225,10 kn

Pula,prodaja stana,118 m2,dvoetažni, novogradnja,EC”A”, 2 parkinga,uređeno naselje u blizini centra grada! Povoljno!

penthouse 3 Bedroom 2 Bathroom 118 m2

Želite živjeti u harmoniji sa prirodom i uređenim okolišem, a u blizini samoga centra grada ?Izuzetno povoljno za kvalitetno rješenje stambenog pitanja! Tri spavaće sobe , dvije kuponice, prostrana terasa s panoramskim pogledom na grad!

Contact An Agent

Cijene m2 stanova su od 900 €/m2 do 920 €/m2, ovisno o rokovima plaćanja. Izuzetno povoljno za kvalitetno rješenje stambenog pitanja! Energetski certifikat “B”

Stan na II katu zgrade i potkrovlju – dvoetažni (penthouse) s velikom krovnom terasom i velikim staklenim površinama – panoramski pogled.

Na prodaju u ovom objektu 4B  je :

Stan na II katu zgrade i potkrovlju , površine Pr=118,07 m2, a sastoji se od: dnevnog boravka +kuhinje+predsoblja , kupaonice, ostave, sobe, loggie (3,70 m2), loggie-balkona( 9,76 m2), a u potkrovlju se nalazi prostor od 41 m2 ( dvije spavaće sobe, kupaonica) , velika krovna terasa (32 m2) južne orjentacije s panoramskim pogledom na Pulu te dva (2) parkirna mjesta ispred zgrade.

Ukupna netto površina ovog dvoetažnog stana iznosi 176,43 m2.

Oprema: PVC stolarija šestkomornog ojačanog profila sa izo staklom i ugrađenim kutijama za rolete,protuprovalna masivna vrata, parlafon, unutarnja furnirana stolarija -hrastov furnir, dovratnik od punog drva, prvoklasna keramika u dnevnom boravku+ kuhinji + kupaonici, prvoklasna  sanitarija modernog dizajna s ugrađenim vodokotlićima, laminat 1. klase u spavaćim sobama,zajednički antenski SAT TV sustav, postavljene instalacije za klima uređaje-split sistem. Stubiše i hodnici u zajedničkom dijelu obloženi su kamenim pločama, a ograda na terasama i balkonima je metalna.