71.955 €~554.053,50 kn

Pula,prodaja stana,dvije spavaće sobe,80 m2, novogradnja,EC”B”, parking,uređeno naselje u blizini centra grada! Povoljno!

STAN 3,5 soban 2 Bedroom 1 Bathroom 80 m2

Želite živjeti u harmoniji sa prirodom i uređenim okolišem, a u blizini samoga centra grada ? Izuzetno povoljno za kvalitetno rješenje stambenog pitanja!

Contact An Agent

Prodaja stana u novogradnji / 2011/, u uređenom naselju i dobrom prometnom vezom sa centrom grada, trgovine i opskrbnih centara. U blizini centra te  manje od 2000 m udaljenosti, naselje stanarima  nudi mir i prirodno okruženje, zelenilo, uređen i asfaltirani prilazi sa parking mjestima, rasvjeta.

Stanovi u prizemlju uživaju jedinstvenu privilegiju  posjeda prostrane terase okružene zelenim vrtovima.Svaki objekt ima ukupno 6 stanova: dva  u prizemlju, dva na 1. katu i na 2.katu- dva  dvoetažna (penthouse) stana s velikom krovnom terasom. 

Cijene m2 stanova su od 900 €/m2 do 920 €/m2, ovisno o rokovima plaćanja. Izuzetno povoljno za kvalitetno rješenje stambenog pitanja! Energetski certifikat “B”

Na prodaju u ovom objektu 4B  je :

Stan površine Pr=79,95 m2 koji se nalazi  u prizemlju zgrade, a sastoji se od: dnevnog boravka +kuhinje+predsoblja , kupaonice, ostave,dvije spavaće sobe, loggie (3,70 m2), terase ( 25 m2), parkirnog mjesta ispred zgrade, kućnog vrta (80 m2). Ukupna netto površina stana sa svim pripadajućim dijelovima iznosi cca 180 m2.

Objekti su građeni termo blokom i demit fasadom čime je osigurana ušteda energije  i ugodno stanovanje.

Oprema: PVC stolarija šestkomornog ojačanog profila sa izo staklom i ugrađenim kutijama za rolete,protuprovalna masivna vrata, parlafon, unutarnja furnirana stolarija -hrastov furnir, dovratnik od punog drva, prvoklasna keramika u dnevnom boravku+ kuhinji + kupaonici, prvoklasna  sanitarija modernog dizajna s ugrađenim vodokotlićima, laminat 1. klase u spavaćim sobama,zajednički antenski SAT TV sustav, postavljene instalacije za klima uređaje-split sistem. Stubiše i hodnici u zajedničkom dijelu obloženi su kamenim pločama, a ograda na terasama i balkonima je metalna.