167.910,00€/~1.285.000,00Kn

Stan novogradnja, luksuzni, tri sobe, smarthome upravljanje

appartamento 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 112 m2

Contact An Agent

Lokacija:Vinkuran, malo istarsko turističko naselje ,  udaljeno 4 km od centra Pule, svega 500 m od mora, okruženo park šumom Soline. Lučica smještene između Vinkurana i Banjola, biciklističke staze,blizina  parka prirode Rt-a Kamenjaka i turističkih centara Pule i Medulina, preporuča se ljubiteljima mora, prirode i mira. U mjestu postoje dvije trgovine, restoran, osnovna škola i dječji vrtić, mjesni dom te drugi sportsko rekreativni sadržaji ( košarkaški i malonogometni teren).

Objekt: Flora orijentiran je jugoistočno i sastoji se od ukupno 4 stana. Prizemlje objekta obuhvaća 2 jednosobna stana površina od 58 m2 i 73 m2 s privatnim vrtovima 42 i 70 m2. Na I. katu objekta nalazi se komforan dvosoban stan od 111 m2, dok je na II. katu smješten luksuzan dvosoban stan od 129 m2 sa sobom za opuštanje i prostranom terasom.

Stan 3

Ukupne površine 111,94 m2 nalazi se na I. katu objekta Flora i orijentiran je jugoistočno. Sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, saune, predprostora s ugradbenim ormarima, prostranog dnevnog boravka s izlazom na terasu te kuhinje s trpezarijom i izlazom na još jednu terasu. U podrumu objekta nalazi se i jedno garažno mjesto te spremište koji pripadaju stanu, a ispred objekta stanu pripada i jedno parkirno mjesto.

Materijala i oprema objekta : brački kamen, prvoklasna talijanska keramika Ragno/Marazzi, inox ograde, egzotični parketi/Bassano, protuprovalna vrata, unutarnja vrata renomiranog proizvođača/Barause, aluminijska stolarija,komarnici, sustavi kontrole grijanja i hlađenja (među kojima i sustavi centralnog grijanja), klima uređaji s inverterom (A klase), podno grijanje u kupaonicama i kuhinjama, sustavi regulacije temperature, zatim sustavi kontrole i nadzora (među kojima i detektori curenja plina), protupoplavni, protupožarni i protuprovalni detektori, sustavi kontrole upravljanja rasvjetom te, već spomenuta, panoramska dizala.

Cijena:1500€/m2